Publicerat: / Allmänt

Tillbaka igen..

Hej! 
Ny blogg, nya tag! Nu börjar jag om på ny kula och kanske hänger jag kvar här nu. Kommer kanske inte skriva lika mycket privat som jag gjort på mina tidigare bloggar, hade tänkt ha denna blogg för att visa olika hemsidor, bloggar m.m. som jag designar och för att människor ska kunna hitta till mig på ett bra sätt! Jag har ju en hemsida, men den är till andra delar i mitt företag, och ett vanlig hemsida fyller inte riktigt sitt syfte för detta. 

Just nu är det en standard design som får vara kvar så länge, jag byter ut den vid tillfälle senare i veckan. Ska sitta med datorn hela Onsdagen ändå och jobba så då passar jag på att fixa med designen här också :) Håller på förbättrar designen på en hemsida, och när den är klar dyker den upp här också =) 

Livet leker i övrigt, känns så jäkla bra med allt just nu! Har stora planer här framöver och det känns superkul! I våras här var inte livet så himla kul en period, men nu har det lagt sig och vi blickar framåt! :)

Mitt namn är Jessica bosatt i Östra Jämtland. Jag är född 1989 så då kan ni räkna ut själva hur gammal jag är ;) Min Familj består av min underbara sambo, och min underbara dotter.
Jag blev mamma alldeles för tidigt i livet, bara 14 år var jag när hon föddes, men livet har fungerat bra ändå för oss :)
Idag har jag mitt eget företag, och arbetat som Hovslagare som huvudsyssla. Tar mig även an lite design arbeten i företaget.